Technasium Top Award 2015 (TTA)

 

IMG_8278  IMG_8336  TTA 2015 winnaars! met nrs

De Technasium Top Award daagt havo/vwo-leerlingen van Technasium scholen uit het tweede jaar uit, om een technische opdracht uit te voeren in wedstrijdvorm.

Een recordaantal van 5.000 leerlingen van 75 technasia streden voor de Technasium Top Award 2015. Na de schoolcompetities en regionale voorronden, streden finalisten van twaalf scholen uit heel Nederland tijdens de tweedaagse finale in Almere voor de eer en glorie en natuurlijk geweldige prijzen. Een waar evenement met onder andere livestream en presentatie door een BN’er. Technasium Top Award is een initiatief van Stichting Technasium en Techniektalent.nu.

 

Studio Hutspot heeft in opdracht van TechniekTalent.nu onder andere de volgende werkzaamheden verricht voor Technasium Top Award 2015 (september 2014 – mei 2015):

 

Het verzorgen van de content en layout van de vijf digitale nieuwsbrieven, bedoeld voor de deelnemende scholen en docenten, in MailChimp.

 

Fotografie op 10 locaties in Nederland tijdens de regionale voorronden.

 

Fotografie op de finaledag.

 

Social media reporter: Live verslaglegging van de regionale voorronden en de finaledag op social media (FaceBook, Twitter).

 

Fotoselectie plaatsen in de beeldbank

 

Invullen van de publieksprijs-module op de website (Joomla)

 

Tussentijdse tekstuele content checks van de TTA website, www.technasiumtopaward.nl

 

Nieuwsbericht schrijven ten behoeve van de scholen voor promokit

 

Het schrijven van verschillende persberichten;

–       Aankondiging regiofinale

–       Aankondiging finale

 

Na de finale:

 

vier persberichten; bekendmaking van de eerste-, tweede-, derde prijs en publieksprijs, voor de landelijke en regionale pers.

 

Analyse en rapportage van de internetverkiezing en bereik op social media.

 

Voor de Technasium Top Award 2015-2016 ben ik weer gevraagd, het takenpakket is nu meer uitgebreid door uitval van een medewerker en omvat extra taken zoals de website content updaten/bijhouden (Joomla).

 

Schermafbeelding 2015-09-24 om 10.31.14